O nas

Psarna Stella Cometa

Nekaj malega o nas

O nas, Stella Cometa kennel Že v rani mladosti smo doma imeli psa in druge domače živali, v letu 2009 pa se je ta želja ponovno pojavila in smo si ogledali nekaj mladičkov. Iskali smo psa, ki se dobro razume z otroki in ostalimi domačimi živalmi, v želji da bi se naši otroci lahko brezskrbno igrali z novim družinskim članom.

Ugotovili smo, da je pri mešančkih težko določiti njihove značilnosti kot so velikost, karakter, obnašanje do otrok. In kmalu je na našo pot prišla deklica na kolesu, poleg nje pa je elegantno tekel Whippet. Bili smo tako navdušeni, da smo si prebrali vse karakteristike pasme in ugotovili, da je to to, kar iščemo. Gre namreč za pse, ki imajo radi otroke in druge živali, so kratkodlaki in ne puščajo veliko dlak (primerno za v stanovanje).

O nas, Jaz in moj WhippetJeseni leta 2009 je k nam domov prišla psička Pegy. S svojo prijaznostjo in elegantnostjo nas je tako navdušila, da smo v začetku leta 2011 domov pripeljali še samčka Floyd-a. V želji razširiti poznavanje teh prečudovitih psov, smo se v naši družini odločili za vzrejo malih angleških hrtov - Whippetov.

Sedaj imamo v lasti že 6 psov te pasme. Pegy, najstarejšo psičko, Floyda, Rory, Reneja, Tiso in najmlajšo Elly. Vsi naši psi se čudovito izkazujejo na raznih razstavah in dosegajo občudovanja vredne dosežke.

To je na kratko o nas, več o naših psih pa lahko izveste preko te spletne strani, nas obiščete na naši FB strani ali pa nas kontaktirajte.